divendres, 26 d’abril del 2013

CINEMA I L'ANIVERSARI DE LA SISI!

Com ja vaig dir, l'aniversari de la Sisi estava pendent de celebrar, però per una sèrie de raons, el vam haver d'atrassar dues setmanes, una no vam poder quedar perquè vaig estar molt enfeinada, però per compensar-ho, la setmana següent vam aprofitar per anar al cinema ja que les dues teniem moltes ganes de repetir-ho. Ens va encantar la pel·lícula, vam anar a veure l'Hoste, que és una pel·lícula d'amor ambientada en un futur on la humanitat s'està, extingint. El cas és que va estar molt bé perquè aquesta vegada, parlant amb la Sisi, vaig veure que havia entès molt millor la pel·lícula que el primer cop que havíem anat al cinema. A més ens vam atipar de xuxes!!
La setmana següent per fi vam celebrar l'aniversari de la Sisi al Parc Nou. I ens ho vam passar molt bé! La Fàtima, la Diksha i jo vam quedar una estona abans que arribés la Sisi per tenir-ho tot preparat, i quan va arribar li va agradar molt la sorpresa, això sí, abans de manjar la coca vam jugar una estona per fer venir la gana, i la veritat és que ens ho vam passar molt bé. En un primer moment a la Fàtima i a mi ens feia vergonya jugar allà al mig del parc, però en veure que elles s'ho passaven tan bé, vam treure'ns la vergonya i vam jugar com si fossim petites i la veritat és que va ser el millor, després vam fer bufar les espelmes a la Sisi i vam menjar la coca. Aquí us deixo algunes fotos!







Aquestes dues últimes setmanes com que ha estat fent mal temps, hem preferit anar a la biblioteca a fer feina, sembla que ja és una tradició que quan plou anem a la bilbioteca, però també ens agrada perquè tot i que ho fem en veu baixa, aprofitem per parlar i m'explica moltes coses de l'institut.
Ara amb la Fàtima dèiem d'organitzar alguna activitat divertida per la setmana que ve, que això ja s'acava i volem acabar-ho amb un gran record!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada