dimarts, 5 de febrer del 2013

Nadal, museus i més!

El dia que vam quedar amb la Marta Ayats va anar molt bé, erem força i vam fer unes quantes quines de nadal on guanyavem lots de xuxes!També vam picar el tió, que per molts dels mentorats era la primera vegada que ho feien i veiem que els feia una mica de vergonya això de picar i cantar una cançó a un tronc, però al final tothom ho va fer. Al cap d'una estona ens aborriem una mica i un dels mentorats va proposar fer jocs més moguts, així que vam jugar al joc de les cadires, a arrencar cebes, a la bomba... la veritat és que vam gaudir com si fossim nens petits, però va estar molt bé!
La setmana següent vam anar a patinar a la pista de gel d'Olot. També va venir el seu germà petit i els seus pares, pequè era la primera vegada que hi anaven i no s'ho volien perdre. Va ser realment molt divertit, sobretot perquè el germà petit de la Sisi no va arribar a aguantar-se més de 5 segons sense caure. Quan ja era hora de marxar el seu pare ens va fer una foto a tots tres. Aquí la deixo:


Les setmanes següents vam anar a veure algun dels museus d'Olot: el Museu Comarcal de la Garrotxa i el Museu dels Volcans; a aquest últim hi vam anar amb la Diksha, que és una noia de la Índia molt amiga de la Sisi que també fa el Projecte Rossinyol. Alla vam anar a la sala del simulador de terratrèmols on ens vam endur un bon ensurt quan el terra va trontollar!
La setmana següent vam anar a Figueres a veure el museu Dalí, hi vam anar 7 persones en total, la veritat és que ens vam cansar perquè vam donar moltes voltes dins el museu, quan ja marxavem ens vam fer una foto tots junts a fora, en una de les parets plenes de pans:
La setmana que ve volem anar a Girona amb la Diksha i la Fàtima (la seva mentora) ja exlicaré com va anar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada